Alla inlägg den 7 januari 2009

Av Emmeli - 7 januari 2009 21:31

Ja detta inlägg får bli en liten hyllning till min tredje stora kärlek i livet. Ju mer tiden går ju större del av mitt hjärta tar han den lille terroristen.


Under min ledighet planerade jag upp min framtida lydnadsträning och agilityträning. Så denna månad och nästa tränar vi främst på "Att hålla fast" och bakdelskontroll. Har några punkter jag hoppas vi kan bocka av i slutet av februari. Vi backar överallt- längs byån och runt i hallen mm. Idag fick vi även ett framsteg med apportblocken. Har valt att introducera den nu när han burit runt på andra saker. Han klarade 5 sek och att plocka upp den från marken. Förrut så klarade han inte ens av att hålla den i munnen då den är såååå tung :)


Jag kommer att ta några moment varje månad och finslipa lite extra på även om alla andra grundfärdigheter tränas titt som tätt. Detta gör det lättare för mig att hålla fokus och att kunna bocka av för att gå vidare. Har blivit att jag stått still och stampat. Men jag får utvärdera denna metod efter ett tag med.


Vad gäller agilityn så har vi det hemligt lite till med guuud vad vi älskar att träna på det här sättet!


Hittade några gamla bilder på kronprinsen och man kan ju inte mer än smälta. Att man kan älska så mycket...

Ovido - Quiz & Flashcards