Alla inlägg den 3 maj 2009

Av Emmeli - 3 maj 2009 21:23

Nu finns en massa bilder från Motala Brukshundklubbs agilitytävling 1 maj ute i mitt galleri. Hojta till om ni tar någon bild! Det var svårt i ljuset och så stod jag dumt till. Hade velat ta bort staketet och haft solen på ett annat ställe men några blev bra ;)

Av Emmeli - 3 maj 2009 21:14

Hela helgen har gått åt till att fira olika bekanta och att umgås med våra vänner. En av de underbara sakerna med värmen är just att kunna sitta ute allihopa och att kunna bjuda hem folk på lite grillat och bara snacka strunt!


Men det bästa är väll all hundträning!? Idag har Rufus och jag sprungit i spåret trots att det var en massa människor som gick tipspromenad. Molle och jag har tränat agility och idag har jag bestämt mig för att återgå till "2 på 2 av" därför att jag inser att jag inte har den tid det tar för att få riktigt fina rinnande kontaktfält och missar Molle ett stopp längst ner så tar han det iallafall än nu då han hoppar om han missar. Jag är inte så bra tränare att jag lyckas få honom att förstå vad jag vill då jag vet för lite själv antar jag. Så nu återgår vi till det vi tränade först. Åkte ut ett pass till nu på kvällen för att introducera vad han ska göra resten av sin agilitykarriär och lite förvirrad var han men han visste precis vad trampa är så nu ska jag bara fortsätta och va konsekvent och inte längra bråka om kontaktfälten. Men tänka sig vad jag lärde mig under resans gång! För visst ska jag inte ändra mig igen!? Stackars min lilla ängel! Men han vet ju hur underbar han är och fasen vad kul vi har ihop!



Ovido - Quiz & Flashcards