Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Emmeli - 25 maj 2009 16:28

Hur klantig får man vara? Igår (söndag) var jag ute och tränade på klubben efter en fantastisk dag med Mia på fotokursen. TIPS! ABF ska ha samma kurs i vadstena kika in där! Åter till träningen.....jag glömmer kvar kopplet så när jag plockat ut båda hundarna ur bilen inser jag att Molles koppel är puts väck! Det var ju bara att åka dit direkt på morgonen dagen efter för att hämta det. Man vet ju faktiskt aldrig! Hittade ett lock till en Sigma-kamera ifall någon tappat!


Måndag morgon packade jag in hundarna för att träna igen. Blev en del av en klass III bana med mycket handling. Skönt med fint väder, agility och dem man älskar mest. På kvällen hade Malle och jag bestämt träff för träning så det var bara att hoppa in i bilen igen. Körde en klass I bana från Vadstena och båda hundarna gick kanon! Avslutade med kontaktfältsträning och jag är så nöjd med att jag övergick till 2 på 2 av igen. Det känns helrätt!


Vi tog massor bilder som nu finns i mitt galleri. Alla bilder på mig och Molle är tagna av Marlene. 3 underbara bilder nedan-2 är från vår uppvärmning med lydnad och trix och den andre är på en fantastisk vacker gatukorsning som råkar vara min Molle!

Ovido - Quiz & Flashcards