Alla inlägg den 23 maj 2009

Av Emmeli - 23 maj 2009 21:14

Igår och idag har det blivit en hel del kontaktfältsträning för det måste ju vara det absolut roligaste som finns just nu! Hundnörd som man är också!


Den gamla balansen har gått av med jag använder mig av en del som jag lutar mot väggen. Sen springer jag förbi, springer långt, hoppar, studsar, kör låssas-starter och hjular...näe kanske inte det sista men allt för att försöka få honom att gå av men han har fått grepp om det här verkar det som! Nu gäller det bara att vara konsekvent för hur svårt kan det va!? :)


Idag har hundarna fått hälsa på grannens "galna" hundar och ja jag erkänner att hjärtat nästan hoppade på utsidan av kroppen. Molle gick det jättebra för men Rufus fick jag hålla bort. Han tål inte nervösa och osäkra hundar (dessa hundar skäller alltid ner och och hänger i kopplet. Brukar bland ryka ihop själva om de går igång till max) och spände upp sig som en annan muskelknutte. Så fort han släppte fram den ena hunden kom ett morr så jag valde att hålla honom borta. Det är rätt farscinerande då många säger att han är så lugn och harmonisk...vilket han är men med vissa hundar går det inte alls... där ser man också hur dominant han är min lilla dunderklump.


Näe nu ska jag ladda batterierna för morgondagens fotokurs i Mjölby. Ska bli sååå kul!

Ovido - Quiz & Flashcards