Alla inlägg under januari 2009

Av Emmeli - 2 januari 2009 16:30

...med mina guldgossar och mamsen. Hade med kameran förstås nu när solen tittade fram så några nya bilder finns det i galleriet.


Äntligen en bild på oss alla tre. Annars är det ju oftast jag som fotar alla andra men mamma lyckades med några bilder. Älskar den jag tog på Molle och Rufus på "fårtrappen" då det ser ut som att Rufus asgarvar åt Molle som poserar! Ibland tror jag han gör det i smyg men här fick jag honom :)


En lagom promenad blev en lååång promenad då jag min slarver tappade linslocket och vi valde att vända om. Men när vi gått till den plats där jag tog upp kameran först utan att hitta det bestämde vi oss för att gå tillbaka och fann det på en sten. Bara det att det låg på den sida som vi bara såg på väg tillbaka och inte i första tillfället *suck pust stön* Men hundarna fick iallafall röra på sig och ta ut stegen. Att springa lös 2 h är det bästa både dem och jag vet. Idag har vi haft livskvalité!


Nu ska jag se om jag kan fixa med den nya hemsidan innan jag får ont i nacken av att sitta här. Ha det gott och njut av helgen för det ska vi!

Av Emmeli - 1 januari 2009 23:20

Senaste tiden har jag verkligen insett att mina hundar är små monster...näe små änglar rättare sagt. Jag är så himla nöjd matte och enromt stolt över vad vi tillsammans lär oss och upplever! Var tvungen att ladda upp dessa bilder för de är sååååå långt ifrån hur jag själv ser mina hundar men jag antar att de döljer sin djävulska sida bra....


Rufus är verkligen familjens klippa. Med undantag att han kastade sig upp på borden och tog en stor tugga i chipsskålen nyårsafton..buse...så är han så otroligt snäll. Mer stabil kille får man leta efter. Senaste tiden (läs senaste året) har vi jobbat massor på att få tillbaka vår unika kontakt sedan han blev döv. Nu när vi går i skogen och strosar så blir jag bara så varm i hjärtat när han trippar runt och ruffar och skuffar för att sedan slänga ett öga på mig. Han vet vad jag tänker och vi har hittat tecken för att kunna kommunicera och för att han ska kunna vara lös igen. SKÖNT och en seger. Jag vägrar att ge upp min lilla guldgosse! Nu har han fått lite medicin med och ser ut att må bättre och haltar mindre. Håll tummarna nu!


Molle trodde jag skulle bli en mardröm nyårsafton då han var riktigt orolig på promenaderna dagarna innan då en del smällde i förväg. Men han kikade och gick undan men visade inte mycket mer. Det är ju inte konstigt att de hoppar till för det gör ju en annan med :) Tyvärr gick vi förbi två ungar idag som jag hörde sa att de skulle vänta tills vi gått förbi men 20 m bort small det till så både jag och min vän hoppade till. Jag vågade först inte titta om Molle satt kvar i kopplet men han gick på som vanligt. Annars vet i attan vad jag sagt eller gjort.....vill inte ställa mig i ledet bland alla som gnäller på smällarna och lägger ner massor energi på det men ibland är det bara onödigt...


Idag har vi varit och fotat i naturreservatet så håll utkik i fotogalleriet. Envisas med att försöka lära mig att ta rörliga bilder men ack så svårt. har ni tips på bra sidor om fotografering är det bara att hojta till!


I morgon hoppas jag på att planera lite hundträning inför  det kommande året-mål- men även en sväng till klubben för lek och träning.


GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!

Ovido - Quiz & Flashcards