Alla inlägg den 15 april 2009

Av Emmeli - 15 april 2009 10:35

I söndags spenderade vi hela förmiddagen ute på klubben med Linnsan och Carina med dogsen. Fantastiskt väder med underbara bilder, härlig bana och gott sällskap. Kan det bli bättre! Fick två filmer på mina busfrön så de finns under länker "filmer". Är grymt stolt över Rufus som hade så fint driv och en underbar attityd.


Molle måste jag jobba mer med starter då han flyttar sig...illa...men vilket samarbete vi hade. En underbar dag helt enkelt! Hoppas ladda upp bilderna i galleriet snart! Men nu ska jag ut i solen med änglarna och packa för en semester på skidor! Gissa om jag kommer ta bilder då!


Calliembos guldklimpar:

Av Emmeli - 15 april 2009 10:32

Sista dagen Bea var här var jag mindre smart och lät Rufus köra en liten slalombana som vi ställt upp i trädgården. Rufus var superladdad och morrade och skällde. Springer med all kraft ett varv och är sen halt. Hur besviken blir man inte på sig själv? Han haltade ett dygn men nästa dag var allt som vanligt.


I söndags när vi var ute och tränade bestämde jag mig för att köra honom då slalom inte var med och han gick som en klocka! Han är verkligen helt otrolig. Hur kan man ha en sån livsglädje och energi med två typer av hjärtfel och när man är döv?


Han är verkligen helt otrolig min lilla dunderklump:

Av Emmeli - 15 april 2009 10:17

Förra veckan hade vi storfrämmande av Molles pappa Spiros och hans underbara matte Bea. Hela veckan var fylld av träning och tips! På söndagen blev det en riktig långpromenad på nästan 3 timmar där vi hann besöka lite olika människor eftersom jag så stolt ville visa upp vem Molles pappa är. Måndagen och tisdagen blev det agilityträning och det var inspirerande att se vilken säkerhet Soppan och Bea har som ekipage. Det ska vi försöka träna fram med. Jag var helt lyrisk av att få träna med Bea som gärna ger tips och råd (vilket man saknar när man tränar ensam) och att få se lilla Soppan! Vi hann med lite lydnadsträning med och där fick jag betydelsefulla tips som jag ska försöka ta tillvara på och förvalta väl.


Bilder laddas upp i galleriet.....


Sen öppnade även Emmelis fix&trix och jag hoppas Bea blev lika nöjd med sin frisyr som jag till slut blev efter att ha jagat runt med saxen ;)


Vi passade även på att besöka Molles mamma Puppa och mormor Kitty så här kommer ett familjeporträtt (Molle har pappas kropp men mammas ansikte):

Ovido - Quiz & Flashcards